Kom zelf in actie!

Verzin zelf een creatieve actie om (het werk van) Blaise en Jeannette onder de aandacht te brengen. Variërend van het maken en verkopen van kaarten tot het geven van een huisconcert (en al het andere wat je maar kunt bedenken). Welke talenten heeft u, waarmee u persoonlijk het verschil kunt maken voor Niger.
Breng het werk van Blaise en Jeannette onder de aandacht. Bijvoorbeeld binnen uw gemeente of op een andere manier. Hier zijn diverse materialen voor ontwikkeld bijv. Folders, powerpoint-presentatie ga naar: materiaal. Er is ook super leuk kindermateriaal voor (zondags)scholen. ga naar het kindermateriaal
Houd een (ludieke) inzamelings actie. Er zijn veel manieren om geld in te zamelen.

Ideeën:

• Houd een sponsor loop/fiets of steptocht
• Maak een Nigerese maaltijd/restaurant en laat mensen betalen of een gift geven voor het diner.
• Houd een benefiet concert.
• Houd een garage sale, rommelmarkt of ga op de vrijmarkt voor Niger verkopen. (foto: koopjesmarkt Baptisten Gemeente Rotterdam Centrum)
• Doe iets waar u goed in bent voor iemand anders en vraag een (kleine) bijdrage voor het werk in Niger (maak bijvoorbeeld cupcakes, ga klussen voor iemand, of geef een workshop in iets waar u goed in bent).
• Houd een (klussen)veiling.
• Maak ansichtkaarten, knuffels, zeepkettingen of iets anders leuks en verkoop deze.
• Spaar lege cartridges en mobieltjes, lever deze in voor geld.
• Spaar lege flessen, zegeltjes of iets anders, lever deze in voor geld
• Verzin zelf nog iets anders wat u kunt doen...

We vinden het leuk als u ons laat weten wat u doet (het liefst met een foto natuurlijk), dan kunnen we het ook aan andere laten zien. stuur een mail


of doe direct een gift: meer info? ga naar: geef


Geef gratis door online shoppen

Koopt u wel eens of misschien wel regelmatig online? Ga dan de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar www.nigerzending.eu en steun Stichting Niger Zending met uw aankoop. Bij een restaurantreservering of aankoop via Doelshop en bij de aankoop van een boek via Youbedo gaat er een bedrag naar Stichting Niger Zending. Via Doelshop kunt u winkelen bij een van de meer dan 100 webwinkels, waaronder: Bol.com, Wehkamp, BCC, Zalando enz. meer info? ga naar: online shoppen

Verzamel lege cartridges en mobieltjes

Door het inzamelen van lege cartridges en mobiele telefoons werken wij aan een beter milieu. De materialen van de lege cartridges en mobieltjes worden hergebruikt. Dit is veel minder milieu belastend dan het opnieuw winnen van de grondstoffen. Behalve dat het inzamelen goed is voor het milieu, levert een deel van het ingezamelde materiaal geld op. Dit komt ten goede aan het werk van Stichting Niger Zending.
Milieubewust en goed voor Niger.
vragen of wilt u ook een actie starten? stuur een mail
of gebruik het contactformulier.


Deel uw mening

We willen bewust de dialoog aan gaan en opzoeken. We nodigen u van harte uit uw opmerkingen en suggesties te delen met ons.
stuur een mail of gebruik het contactformulier.